Hlavní obsah
Článek

Hitmaker Michal David (63) si při natáčení svého videoklipu Byla to láska, ve kterém s ním účinkuje i Lucie Vondráčková, patrně chtěl zahrát na skokana roku. Podle pokynů režiséra proto na konci natáčení skočil z pětimetrové výšky. Málem se mu to stalo osudným. „Rozřízl jsem si záda o traverzu, narazil žebra a navíc jsem si pohnul krční páteří. Nemůžu spát, nemůžu zpívat, protože mě bolí každý nádech. Je to stále horší,“ řekl nám lazar David, když jsme jej navštívili u něj doma.

„Když ke zranění došlo, vůbec jsem to neřešil. Jen to omyl vodou a šel spát. K ránu to ale přišlo k sobě a od té doby zažívám peklo. Nedá se na to lehnout, bolestí nemohu spát, ani vnuka nemůžu pochovat. Naštěstí mi ale na rentgenu zjistili, že žebra nejsou zlomená. Jen naražená,“ uvedl Michal David, který po naší návštěvě od doktora kvůli hnuté krční páteři vyfasoval ještě límec.

„Nedejbůh, aby na mě přišel kašel. To je taková bolest, kterou bych nikomu nepřál zažít. Beru americké prášky proti bolesti, které ji trochu tlumí, ale samozřejmě to pomáhá jen částečně," prozradil autor desítek slavných písňových hitů.

Od středy začne chodit hudební skladatel a zpěvák na rehabilitace. Doufá, že za pár týdnů bude zase jako rybička. „Nejde o žádné fatální zranění. I když mě teď od té krční páteře bolí pravá ruka, přejde to. Neudělám nikomu radost, hrát a skládat budu dál,“ dodal optimisticky Michal David.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám