Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejmladší členka nejslavnějšího amerického rodinného klanu Kylie Jenner (26) se v poslední době stala vzorem pro spoustu mladých dívek. Radí jim nejen v tom, jak se oblékat, jak docílit co nejplnějších úst pomocí líčení či nejbujnějšího dekoltu vycpanými podprsenkami, ale nechává je nahlédnout i do svého soukromí.

Čerstvě osmnáctiletá Kylie si před osmi měsíci pořídila v blízkosti sídel ostatních členek své rozsáhlé rodiny v kalifornské čtvrti Calabasas nemovitost za 2,7 miliónu dolarů (téměř 65 miliónů korun) a podrobila ji ještě důkladné renovaci interiérů.

Dílo je nyní konečně hotové a doladěné do posledního detailu podle majitelčiných představ. Kylie tak prostřednictvím webové stránky nechala fanoušky do svého hnízdečka lásky, randí s rapperem Tygou, nahlédnout...

Virtuální prohlídkou představila exteriéry domu i místnosti včetně koupelen či šatny. Nakonec zařadila i ložnici, i když s tou nejdřív váhala. „Řešili jsme, jestli vám ukázat i ložnici, protože ji vnímáme jako něco obzvlášť soukromého, ale strávila jsem spoustu času její proměnou, tak tady ji máte,“ odtajnila slavná teenagerka místnost laděnou do šedo-bílé kombinace s kožešinovým přehozem přes postel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám