Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představitel Mr. Beana Rowan Atkinson (56) utekl hrobaři z lopaty. Pouze s lehčími zraněními totiž vyvázl z autonehody, při níž v britském Haddonu v hrabství Cambridgeshire ve středu večer narazil do stromu a dopravní značky. Atkinson přitom svému luxusnímu vozidlu McLaren F1 za více než 18 miliónů totálně zdemoloval celý předek. Nebezpečné navíc bylo, že auto, jež dokáže vyvinout rychlost až 380 kilometrů za hodinu, začalo hořet.

Populární britský herec byl po nehodě naštěstí při vědomí a sám vystoupil z vozu. Počkal až do příjezdu záchranné služby. Ta jej po krátkém vyšetření převezla do nedaleké nemocnice v Peterborough, kde se zotavuje. Naštěstí utrpěl jen zranění ramene.

Atkinson je vášnivý nadšenec pro rychlá auta. Několik luxusních vlastní on sám a o dalších, které vyzkouší, rád píše do specializovaných automobilových časopisů. Mezi jeho nejcennější kousky v garáži patří Aston Martin Virage, Rolls-Royce a jiné.

Reklama

Další články

Načítám