Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejlepší dárek k nedávným 69. narozeninám Sylvestera Stalloneho je dozajisté pohled na jeho okouzlující ženu v plavkách. Ta je sice o celých 23 let mladší, ale postavu by s ní i po třech dětech nepochybně měnila každá druhá mladice. Dřívější profesi modelky zkrátka Jennifer Flavin nezapře.

Tvůrce a hlavní článek akční série Expendables nedávno s celou rodinou odjel do Francie, kde na luxusní jachtě brázdili pobřeží obce Èze nedaleko města Nice. Prominentní rodinka měla k dispozici i motorový člun či vybavení k paddleboardingu. A právě na surfu to sportovně založené Flavin slušelo nejvíc. Vynadívat se nemohl po osmnácti letech manželství ani Stallone. Ten ještě předtím se svými nejbližšími strávil narozeniny pro změnu v italských Benátkách.

Sylvester a Jennifer se brali v květnu 1997 v Oxfordu, ale poznali se téměř o deset let dřív v jedné restauraci v Beverly Hills. Momentálně žijí i s jejich třemi dcerami Sophií Rose (19), Sistine Rose (17) a Scarlet Rose (13) v losangeleském Beverly Crest.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám