Hlavní obsah
Článek

Herec Martin Zounar (56) má konečně angažmá. Po letech bloudění v meziprostoru s pár příležitostnými kšefty se na něj pousmálo štěstíčko. Zounar, který od skončení seriálu Rodinná pouta, který nyní vysílá Prima Love, zaujal spíš post baviče v zábavných pořadech, bude novou hvězdou nekonečného seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Paradoxem ale je, že stejně jako v Rodinných poutech, hraje Zounar doktora. A dokonce se obě postavy jmenují nezvykle podobně. Zatím co v primáckém seriálu hrál doktora Bořivoje Wagnera, v Ordinaci ztvárňuje postavu doktora Bohdana Švarce.

Velký rozdíl je ale v charakteristikách postav. Bořivoj Wagner byl oproti Bohdanu Švarcovi slušňáček, který se nedokázal vzepřít ani své matce a exmanželce. To Bohdan Švarc je z jiného těstíčka. Jedná se o žoviálního, sebestředného a dokonale sobeckého doktora, který ač je neschopný, zůstává neochvějně přesvědčen o svých kvalitách.

Zounar, který je rád, že dostal příležitost a může zase hrát, svou postavu obhajuje. „Nenazval bych ho grázlem. Je to silné slovo. Někdo říkal, že jsem novodobý Cvach z Nemocnice na kraji města. Bude pro mě ctí, když to tak lidi pochopí. Pokud si takhle zapamatují mojí postavu, potěší mě to,“ vysvětlil Zounar, který nemá problém ani se svým přestupem z Primy na Novu.

„Dostal jsem příležitost a jsem rád. Natáčení je všude totožné. Navzájem se všichni se známe. Točím s kolegy, se kterými jsem točil. Takže bych to shrnul, že nějaká etapa skončila a začíná nová,“ dodal herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám