Hlavní obsah
Článek

Když se Gabriela Kratochvílová (34) nastěhovala do společného bytu s přítelem Filipem Laškem, tak se hned při přípravě první večeře nepředvedla jako Magdalena Dobromila Rettigová, ba naopak. Jídlo skončilo fiaskem.

„Jednou jsem s přítelem v nové troubě asi čtyři hodiny pekla kuře. Bohužel jsem neodhadla správný program, maso bylo hrozně syrové, nebylo to k dopečení a nakonec jsme to vzdali. Nějakou část jsme sice snědli, ale zbytek jsme nezkoušeli ani dopékat, protože bylo velmi pozdě,” vybavuje si svůj nejhorší zážitek v kuchyni Česká Miss 2013 a s ironií v hlase dodává: „Ano, na to ráda vzpomínám.”

Dlužno dodat, že se jednalo jen o výjimečnou epizodku a ve skutečnosti je modelka a moderátorka velmi dobrá kuchařka. Své vlohy nám ostatně osobně předvedla během kuchařského kurzu, kdy se ve známé rockové restauraci učila s kolegyněmi připravovat hamburgery a jiná americká jídla.

„Mám doma chlapa, který je svým způsobem nenažranec, musím ho pořád vykrmovat. Je pravda, že někdy mi chybí inspirace, mám hodně jídel naučených a nemám příliš šancí se naučit něco nového. Doufám, že se tady naučím nový hamburger a že budu doma obdivována,” říká Gábina.

Reklama

Další články

Načítám