Hlavní obsah
Článek

Bavil se tuleni v zubařské ordinaci ve filmu Lucie, postrach ulice, převtěloval se ale i do Vladimíra Menšíka v Létajícím Čestmírovi. Copak se stalo s hlavní hvězdou tohoto legendárního seriálu Lukášem Bechem (38)? Zestárl, přibral, za peníze pije jedno pivo za druhým a na ženy má buď hroznou smůlu nebo ho vůbec nezajímají...

Představitel chlapce Čestmíra Trnky, který po přičichnutí k vzácným květinám získával různé schopnosti, díky kterým mohl létat nebo se stát na čas dospělým, se sice herectvím přestal živit již ve svých třinácti, ale u filmové branže zůstal. Pracuje jako lokátor, takže vyhledává vhodná místa k natáčení. A i když to málokdo ví, velmi často ho diváci mohou vídat na televizní obrazovce. Vystupoval totiž již v několika reklamách. Před pár lety nám nabízel povinné ručení, nyní zase dvoulitrovou láhev piva v každém pivě. "Než byl režisér Petr Čtvrtníček spokojený se záběrem, musel Lukáš vypít pěkných pár půllitrů," vzpomíná jeden z účastníků natáčení.

Už jako malý byl Lukáš nařachanější než ostatní děti a v posledních letech se zakulatil trochu víc. Stále mu ale zůstal lišácký úsměv, který zbožňovaly milióny televizních diváků. Ani to mu však nepomohlo k trvalejší známosti. Nikdy moc o ženách nehovořil a když už, tak velmi obecně. "Ženy miluju. Jsou to báječná stvoření," svěřil se v jednom rozhovoru, což podle zlých jazyků říkají většinou ti pánové, kteří mají slečny a dámy rádi jen coby kamarádky. Lukáš je stále bezdětný a podle svých slov má na ženy zkrátka jen smůlu.

Reklama

Další články

Načítám