Hlavní obsah
Článek

Milenka Leoše Mareše, modelka Hanka Svobodová, by měla být ostražitá. Nejlépe placený moderátor Česka je totiž již tři týdny v Las Vegas. A je to jízda! Na videu, které vyvěsil na serveru Pokerzive.cz se dokonce přiznal, že se bojí amerických modelek.

Také jste si všimli, že je moderátor Leoš Mareš (47) již několik týdnů „nezvěstný“. Vaše dedukce vás neklame. Mareš si užívá s ředitelem Celebrity Poker Touru Davidem Holoubkem ve městě hazardu, které se nachází v nevadské poušti.

„Je tady hrozně moc celebrit. Hraje tady například zpěvák Nelly, potom jsem tady viděl tři hráče z NBA, a to jsou jen ti, které jsem poznal. Ještě jsem tady viděl herce z jednoho amerického sitcomu. A pak jsem tu já, což je pro vás zajímavé, tady pro ně ale ne,“ popisuje soupisku celebrit Mareš, který se jel do Las Vegas podívat na hlavní turnaj WSOP, což je mistrovství světa v pokeru.

Mareš do Nevady ale nevycestoval jako obyčejný turista. Jeden z nejslavnějších Čechů, který propadl tomuto sportu, má za úkol dělat reportáže z pokerového prostředí. A vydařil se mu opravdu povedený kousek.

Udělal totiž rozhovor s Martinem Staszkem, který se jako první Čech v historii tohoto turnaje dostal do celosvětového finále WSOP. A pokud se mu podaří soutěž vyhrát, odnese si neuvěřitelných 147,9 miliónů korun. Ale nebude tratit ani, když skončí na posledním devátém místě. V tom případě získá 13,2 miliónů. Stazsko, který je momentálně chipleadrem, což znamená, že má nejvíce žetonů na stole, nekompromisně říká, že i druhé místo by bylo pro něj zklamáním.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám