Hlavní obsah
Článek

Bláznivý bratr Jarka Šimka (50), Ota Šimek (38), který v alkoholickém opojení šermuje před sousedy mačetou a vyhrožuje jim vyhlazením vesnice, přijde pravděpodobně o ruku. Muže, jemuž kamarádsky nabídla pomocnou ruku i Iveta Bartošová (†48), kdosi ve vzteku zmrzačil obě dvě ruce. Ta levá prý už nepůjde zachránit. "Někdo se mu pomstil za všechna příkoří.

Leží s přeraženýma rukama v nemocnici. Z levačky mu postupně odkrajují uhnívající maso. Přišel už i o šlachy. Doktoři už nedávají žádnou naději tomu, že by mu končetinu mohli zachránit," uvedl pro Super.cz soused Oty Šimka.

Zprávy potvrdil i pijanův bratr. "Bohužel je to pravda. Praštili ho do místa, které měl už zničené z doby, kdy mu na něm shořela krabička sirek. Nyní je hospitalizovaný a nechce nikomu říci, kdo mu to udělal. Asi ví, že to byla pomsta za něco, co provedl. Doktoři dělají vše pro to, aby mu ruku zachránili, ale mám strach, zda se jim to podaří. Tady končí veškerá legrace," prozradil nám Jarek Šimek. Ten se za marodným bratrem ještě nestihl vypravit.

"Finišujeme s přípravami muzikálu Naháči. Jen co mě produkce pustí, hned se za ním pojedu podívat. I když má pořád nějaké problémy, pořád je to můj brácha," dodal zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám