Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že i pouhý název kampaně kolikrát stačí k fenomenálnímu úspěchu, dokazuje poslední počin značky Lane Bryant. Výrobci spodního prádla sice do své nové kampaně pro ženy bujnějších tvarů obsadily plus size modelky zvučných jmen, přesto by se jistě nesetkali s takovou odezvou, nebýt jednoduchého, ale fenomenálního nápadu...

Název kampaně ‚Nejsem žádnej andílek‘ totiž trošku jízlivě rýpe do konkurenční značky, jejímiž tvářemi jsou naopak modelky, které mnozí považují za kost a kůži. Andílky Victoria’s Secret proto u Lane Bryant rozhodně nehledejte.

Kontrakt se značkou podepsaly krásky výrazně těžší váhové kategorie jako Ashley Graham, Marquita Pring, Candice Huffine, Victoria Lee, Justine Legault a Elly Mayday. Tato šestice pak v New Yorku natočila a nafotila úžasnou černobílou reklamu.

„Naše kampaň je navržena tak, aby všechny ženy zbožňovaly každou část sebe samých,“ nechala se slyšet prezidentka značky Linda Heasley.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám