Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čerstvě osmnáctiletá dvojčata Lucy a Maria Aylmerovy z anglického Gloucesteru nepřestávají udivovat své okolí. Zatímco Lucy má světlou pleť a rovné zrzavé vlasy, Maria je pleti tmavé s typickými afroamerickými kudrnami. Jedna se zkrátka potatila a druhá pomamila...

Po vizuální stránce obě slečny, které by nikdo nepasoval ani na sestry, pojí snad jediné - útlá postava hodná modelek. Jejich matka Donna je napůl Jamajčanka a otec Vince plavovlasý běloch. ‚Společnými silami‘ se jim tak podařilo zplodit zcela odlišné dcery.

Když se dívky v lednu 1997 narodily, zůstala jejich matka v úžasu, na takovou odlišnost je nemohl připravit žádný ultrazvuk. Dívky mají ještě tři starší sourozence - George (23), Chynnu (22) a Jordana (19). Žádný z nich přitom nemá pleť světlejší než Lucy a ani tmavší než Maria.

Rovněž zájmy a studijní zaměření jsou u obou děvčat rozdílné. Maria se věnuje studiu práv na Cheltenham College a údajně stydlivější Lucy dala přednost umění a designu na Cloucester College.

Reklama

Další články

Načítám