Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) si na plné obrátky užívá pohodovou dovolenou v exotické Dubaji. Kráska chytá bronz společně se svým manželem a syny Maxem a Brunem, na které v průběhu roku neměla tolik času, což na prosluněné dovolené napravuje a celé rodince se naplno věnuje.

Krainová se i po čtyřicítce pyšní dokonalými křivkami modelky, a tak není divu, že se na sociální síti bez obav mohla pochlubit snímkem v sexy bikinách. Coby dvojnásobná maminka má totiž pořád postavu pevnou jako skála a rozhodně se za ni nemusí stydět. Však na perfektní figuře během roku pořádně maká!

„Miluju to tady,“ pochvalovala si na sociální síti Simona, jíž se čas dovolené povážlivě krátí. V Dubaji si užívá nejen grilování na sluníčku, ale i rodinné projížďky na moři, procházky po městě a vydatné pikniky.

Velkým zážitkem pro děti pak bezesporu byla návštěva mořského akvária. Dovolenou v Emirátech manželé spojili s návštěvou známých, kteří tam bydlí a kteří jim po dobu dovolené poskytli zázemí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám