Hlavní obsah
Článek

Prodavačka z londýnského hračkářství, kde před Vánoci nakupovala i Pippa Middleton (40), prozradila, co mimo jiné našel budoucí následník trůnu princ George pod stromečkem. Tetička mu prý pořídila policejní autíčko z měkkého materiálu. Dárek za devět liber, tedy zhruba tři sta korun, přitom sedmnáctiměsíčnímu princi udělal radost a nyní patří mezi jeho nejoblíbenější hračky.

„Dívala se po nějakém menším dárku, protože jeden velký pro něj už prý měla. Chtěla jen něco drobného na hraní,“ uvedla zaměstnankyně prodejny Chelsea Toys Alka Poole.

Mladší sestra vévodkyně z Cambridge se již v minulosti nechala slyšet, že je její synovec úžasný a velmi hodný chlapec. Pippa chodí za sestrou často do apartmánu v Kensingtonském paláci, kde s Williamem bydlí, a s Georgem tak tráví hodně času.

„Přináší nám všem spoustu radosti a baví celou rodinu," prozradila na adresu svého synovce Pippa. „Stále podnikáme jako rodina hodně věcí. Je pro nás velice důležité být si nablízku a fungovat jako normální rodiny. Zůstáváme nohama na zemi,“ nechala se před časem slyšet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám