Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Martinu Hudečkovou známe z televize spíše podle hlasu, neboť je oblíbenou dabérkou. Do společenských rubrik se dostala díky tomu, že se stala novou životní partnerkou známého režiséra Juraje Herze, jehož bezpochyby zaujala i svojí srdečnou a bezprostřední povahou. Ta ovládla náš rozhovor.

S Hudečkovou jsme se setkali na finále soutěže Miss Junior, kde byla jednou z porotkyň. A připadalo nám, že herečka trochu zhubla. "Pro člověka s naším životním krédem je to nahoru a dolů, to je normální lochneska. Někdy zhubnu, ale jsou to takové chvíle, kdy nežiju naplno. A když žiju naplno, tak zase tloustnu. Je to na střídačku, a teď mám spíš šikovné šaty," řekla Super.cz.

"Mám od přírody danou takovou věc, že nějakých deset dvacet kilo nahoru nebo dolů není takový rozdíl, aby si ho někdo všiml. Zatímco moje kolegyně řekne, že zhubla čtyři kila a všichni konstatují, že je celá vycmrndlá, tak abych byla já vycmrndlá, musí jít dolů minimálně těch dvacet. Ale zase na druhou stranu si tak nenápadně přibírám do ticha a až po dvaceti kilech mi řeknou, jestli jsem nepřibrala," smála se.

Diety ovšem drží. "Myslím, že jsem držela všechny diety, které na světě jsou. Ale jde spíš o vnitřní ukázněnost a takové to málo, ale stále. Ale to je přesně to, co neumím. Když si mám dát svíčkovou, tak se šesti, když šampus, tak celou flašku. A pak je takové to utažení, když vám hubnoucí lékař vytkne i dvojku vína a přežíváte o jogurtech, které vás sotva udrží při životě, ale radost ze života vám nepřinesou," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám