Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čerstvá wimbledonská vítězka Petra Kvitová dnes krátce po dvanácté hodině dorazila do Karlových Varů. Před Grandhotelem Pupp jí přivítal ředitel festivalu Jiří Bartoška, primátor města Ing. Petr Kulhánek nebo jeden z našich bývalých nejlepších tenistů, kdysi světový hráč číslo 8, Karel Nováček.

Na Kvitovou před hotelem čekal zástup fanoušků. Když ji přivezla limuzína, začali nadšeně tleskat. Kvitová ochotně zapózovala fotografům a exkluzivně Super.cz poskytla krátký rozhovor.

Kvitová se v Karlových varech zdrží jen po dnešní den. Poobědvala s Jiřím Bartoškou ve vyhlášené restauraci Embassy.

Kvitová je v Karlových Varech osobností číslo jedna. Před pěti dny ovládla tenisový Wimbledon. "Pořád si to neuvědomuju. Jsem pořád nesvá, když vidím lidi kolem, jak mi tleskají, poznávají mě, chtějí podpisy," řekla exkluzivně Super.cz Kvitová.

Marketingová hodnota Petry podle jejího manažera Miloslava Černoška výrazně stoupla. Nyní jsou za kampaně prý ochotni akceptovat jen osmimístné částky. "Ještě jsme se o tom nebavili. Neuvědomuji si to, cítím se pořád stejně," prozradila sedmá nejlepší tenistka světa.

S rodinou se po návratu viděla teprve včera. "Slavili jsme tatínkovy narozeniny, měli jsme rodinný oběd. Ale jen pár skleniček, žádné velké ponocování," upřesnila Kvitová.

Od známých a přátel jí za poslední dny přišlo na stovku gratulací. Fanoušci zatím prý naštěstí její číslo nemají. "Snad se na internetu ještě neprodává. A ani nebude," dodala se smíchem.

Reklama

Další články

Načítám