Hlavní obsah
Článek

Ačkoli tomu její vzhled vůbec nenasvědčuje, Gwen Stefani (54) oslavila v pátek 45 let. I ve zralém věku patří k nejobdivovanějším zpěvačkám a může se pochlubit stejně ladnými křivkami jako před 20 lety.

V polovině 90. let se Gwen proslavila jako frontmanka kapely No Doubt, jejíž hit Don´t Speak patří k nejzapamatovatelnějším skladbám celé hudební historie. Gwen jej napsala po rozchodu s Tonym Kanalem, který v No Doubt působí jako baskytarista.

Už tehdy Gwen Stefani na koncertech dávala na odiv své vypracované bříško, které jí zůstalo i po třech dětech. S Gavinem Rossdalem má osmiletého Kingstona a šestiletého Zumu, kteří se letos v únoru dočkali brášky Apolla. Gwen si však odpočinek příliš dlouho neužila a pár týdnů po porodu se opět ve skvělé formě postavila na pódium.

Trojnásobná maminka patří dlouhodobě k celebritám, které se vyjímají na titulních stranách časopisů. Gwen je považovaná za módní ikonu, která na sebe strhne pozornost při jakékoliv společenské události. Ani po čtyřicítce se nemusí krotit a obléká odvážné outfity, v nichž dokazuje, že v souboji s časem vyhrává na celé čáře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám