Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří mezi nejstabilnější pár česko-slovenského šoubyznysu. Přestože spolu Zdenka Studenková a Branislav Kostka žijí přes dvacet let, tak se stále nevzali. Podle všeho k tomu hned tak nedojde.

„My se máme rádi i takto, a necítíme potřebu náš vztah formulovat tímto způsobem. Manželství cítíme jako věc, která je spojená s rodinou jako takovou, takže nikdy jsme toto téma neprobírali. Je nám to nepřirozené," nechal se slyšet hereččin o sedmnáct let mladší partner. O manželství jsme si s hudebním dirigentem Braňem Kostkou povídali na křtu alba jeho kapely Fragile a Richarda Müllera, které se konalo v Bratislavě. Z jeho reakcí bylo jasné, že jemu ani jeho partnerce snubní prstýnek na levém prsteníčku opravdu nechybí.

Jestli by se měli Studenková s Kostkou vzít, řeší mnohem víc jejich okolí než oni sami. „Nikdy jsme to ani nezvažovali," říká Braňo. Svatba je přece jen vnímaná taky jako velká oslava pro rodinu a blízké. Nemá dvojice pocit, že je o něco ochuzená? „Když chceme mít mejdan, tak si ho jednoduše a prostě zařídíme," směje se Braňo.

Reklama

Další články

Načítám