Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od svatby Williama a Kate se z Pippy Middleton (40) stala celosvětová celebrita. Osnila především svým vkusem a pak také nádherně tvarovaným pozadím. Pippa si zájem médií relativně užívá, a protože je i zdatná obchodnice, tak se rozhodla svou slávu také náležitě využít.

Nyní se objevily zvěsti, že chce vstoupit do světa módy. V úvahu připadají dvě varianty. A sice, že by si Pippa zřídila vlastní módní značku, nebo že by spojila své známé jméno s nějakou již existující značkou. V této souvislosti se mluví především o francouzské oděvní společnosti Vicomte Arthur.

Ta patří francouzskému šlechtici vikomtovi Arthurovi, který patří mezi blízké kamarády Pippy a několikrát byl dokonce označován za jejího potenciálního milence. Značka Vicomte Arthur se zaměřuje na takzvanou casual módu, v západní Evropě a v USA patří mezi aktuálně nejvíce „in“ značky a zažívá velkou expanzi, při které by jí spojení s Pippou Middleton určitě výrazně pomohlo.

Není bez zajímavosti, že Vicomte Arthur nedávno otevřel v Platnéřské ulici svůj první obchod v Praze, Možná se tak v Česku brzy dočkáme i samotné Pippy Middleton.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám