Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hlavu sice skrývá pod úpletovou kuklou, i ti méně vnímaví ale poznají, že na těchto efektních fotkách se objevuje Patrik Rytmus Vrbovský (47). Drsný slovenský rapper se objevil velmi spoře oděný v editorialu magazínu Elle, který měla tentokrát výjimečně pod palcem jako hostující šéfredaktorka jeho partnerka Dara Rolins.

Na snímcích známého fotografa Braňa Šimončíka je Rytmus stylizovaný tu do podoby nebezpečného bojovníka, tu připomíná ukřižovaného černého Ježíše. Patrik na focení neoblékl nic víc než jen zmíněnou kuklu, kožené kalhoty a sněhobílé tenisky. Čtenářky módního časopisu a nyní taky portálu Super.cz se tak mohou pokochat pohledem na jeho zocelené tělo, které hudebník poslední týdny a měsíce cíleně zpevňuje.

Ptali jsme se šéfredaktorky časopisu Elle, jak tohle focení probíhalo: „Patrik byl pro mě obrovské překvapení. Čekala jsem tvrdého, namachrovaného rappera, který bude vším opovrhovat prostě z podstaty. Darinku znám roky, věděla jsem, že s ní proběhne všechno v klidu a pohodě, ale Rytmuse jsem se trochu obávala," říká Běhounková. „Do studia ale dorazil ‚vysmátý chalan‘, byl velmi milý k celému týmu, neustále dělal fórky, zároveň skvěle spolupracoval, zajímal se o styling, jak budou jednotlivé fotografie vypadat. Celou dobu byl ‚taký zlatý‘, jak říkají Slováci," směje se šéfredaktorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám