Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) už se dostal ze zdravotních problémů, a i když se po jeho boku veřejně neobjevuje žádná žena, konečně uvažuje o tom, že by si pořídil potomka. Tak nás zajímalo, s kým by ho vlastně chtěl mít.

"Na ženy jsem samozřejmě nezanevřel, ale dal jsem si pevnou brzdu, že na tuhle otázku odpovídat nebudu, je to moje soukromí a mluvit o tom nebudu," odbyl nás i všechna ostatní média Dan.

O tom, že by chtěl dítě, ale mluvil rád. "Dítě bych moc chtěl. Ale to je věc, u které se nedá tlačit na pilu a vynutit ji. Už si ovšem připadám dostatečně dospělý, na rozdíl od některých mých kolegů z muzikálu, na to, abych to zvládl," míní.

Velké zkušenosti s dětmi ovšem nemá. "Nevím tedy úplně přesně, jak bych to zvládal, protože jsem to nikdy nedělal, ale když ta situace nastane, nemám problém se o někoho, koho mám rád, starat, a v tomhle případě je to jasné," odpověděl nám na otázku, jak je na tom třeba s tréninkem na přebalování a koupání mimina.

Napadlo nás to proto, že jeho bratr děti má, takže jsme si mysleli, že třeba se synovci pomáhal. Ale zmýlili jsme se. "Sám jsem s nimi nikam nejel, ale jezdíme společně třeba na hory. Vycházím s nimi velmi dobře, jsem strýček, který jim všechno dovolí, přijede jednou za čas a je s ním sranda. Trošku se bojím, že bych děti rozmazloval stejně, jako to dělám se svými psy," smál se.

Související témata:

Další články

Načítám