Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nejdřív ho chtěl za úplatek dostat do vězení, pak byl Josef Rychtář (65) jeho největší kamarád a citlivě nosil z bodu A do bodu B ušpiněné talíře, dnes už mu zase nemůže přijít na jméno. Řeč je o lehce zvláštním dosavadním kumpánovi vdovce po Ivetě Bartošové (†48) Petru Veselém. Muž, který chtěl spát na Ivetině psychiatrickém lůžku a koupit její dům, se s Rychtářem ve zlém rozešel!

Důvodem je to, že Veselý na nedělní dvouměsíční výročí Ivetina skonu stloukl dvě prkýnka a chtěl je vydávat za kříž. Navíc doufal, že si ho Rychtář cestou na koleje ponese jako Ježíš na zádech. To však vdovec jako šílenost odmítl.

„Já mu nic neudělal. Z pátku na sobotu tu přespal s tím, že se zúčastní dvouměsíčního výročí úmrtí Ivety. Je pravda, že s tím křížem, který udělal, na koleje nepůjdu, protože si nechci nahněvat České dráhy, s nimiž jednám o umístění kříže, který jsem sám nechal vyrobit. Ten jeho kříž byl navíc něco tak nedůstojného, že kdybych ho chtěl někam umístit, bude mě mít celá republika za blázna. Petra Veselého to urazilo, odešel, a tím byly naše kontakty přerušeny. Už mi ani neodepisuje,“ potvrdil nám konec velkého přátelství Josef Rychtář.

Reklama

Další články

Načítám