Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou momenty, které se z oficiálních cest a návštěv nejrůznějších institucí nezapomínají. Vévodkyně z Cambridge (42) jich musí mít už spoustu, ale ta středeční ji nepochybně vzala za srdce. Kate se jela podívat do Bletchley Park v Milton Keynes, kde za 2. světové války působila její babička Valerie Glassborow. Vévodkyně si dokonce popovídala s pamětnicí, která se s ní osobně znala.

Paní Glassborow se svým dvojčetem Mary byla stejně jako Marion ‚Lady Body‘, s níž se Catherine dala do řeči, válečnou veteránkou. V Bletchley Parku totiž ti nejvzdělanější jedinci tehdejší doby luštili nacistické šifry. Na místě však na Kate čekalo hned několik veteránů a veteránek.

Vévodkyně pro tuto příležitost zvolila komplet v bílé a tmavě modré barvě. Halenka i úzká sukně byly zdobeny zlatými knoflíky, což ještě umocnilo dojem námořnického stylu, který snad nikdy nevyjde z módy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám