Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když odbornicí bijí na poplach, anorektické modelky z módních mol nezmizely. Nejen ve světě jsou stále v kurzu extrémně štíhlé krásky s konfekční velikosti 0. I v Čechách u řady krásek touha po úspěchu skončila až poruchou příjmu potravy - démonem jménem anorexie.

Na módní show luxusního spodního prádla se to nádhernými kráskami se sexy křivkami jen hemžilo. Až na jednu modelku. Když vplula na molo, diváci byli šokováni. Krásná blondýnka byla kost a kůže, na sobě neměla ani gram tuku. Z pod kůže jí čouhaly jen kosti. Vychrtlá kráska se usmívala, diváci nechápavě kroutili hlavami. Mohly za vychrtlou postavu geny nebo máme v Čechách další krásku, která kvůli touze po kariéře modelky bojuje s anorexií?

O svém boji už v minulosti promluvila například finalistka Miss ČR, Miss sympatie 2004 Pavla Sudová. Ta unikla smrti jen o vlásek. V nejhorších okamžicích vážila jen 34 kilogramů.

V souvislosti s poruchou příjmu potravy se mluvilo také o Elišce Bučkové (34) nebo Dominice Kadlčkové. Bučková už je nyní po boku přítele Noida zase holka krev a mlíko a konečně zase normálně jí a Kadlčková se marně snaží přibrat. "Od dětství jsem baletila. A jsou to také geny. I kdybych chtěla sebevíc, nepřiberu," prozradila Super.cz Kadlčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám