Hlavní obsah
Článek

Úterní slavnostní premiéra pokračování kultovního veksláckého filmu Bony a klid se nesla ve znamení hodně velkého překvapení! Jedna ze dvou hlavních hvězd snímku totiž vůbec nedorazila! Jakub Prachař (40), ve snímku obrýlený nesmělý knihovník, který odmítá obcovat s úřednicí z pracáku pro získání lepší pozice, a raději se vydá na dráhu zločinu, ohlásil svou neúčast a měl pro to velmi vtipné vysvětlení. Nechtěl dýchat stejný vzduch jako nedávno propuštěný vrah Ivan Jonák. Bál se, že by ho svou slávou zastínil?

„Prachař kategoricky prohlásil, že jestli na premiéře bude Jonák, nemůžou s ním v žádném případě počítat. Asi čekal, že se produkce zalekne a Jonáka odvolá. Jenže než tam mít pět Prachařů s manželkou, která je mediálně tak ohraná, že se lidi bojí, jestli na ně nevybafne snad i ze smažáku, radši zvolili Jonáka. A podle zájmu médií udělali dobře. Přitáhl mnohem větší pozornost,“ dozvěděli jsme se ze zákulisí.

Prachař přitom přišel o velkou podívanou. Před Tipsport arénu, kde se premiéra konala, dorazila kolona vozů socialistické Veřejné bezpečnosti, zatýkala Romana Skameneho, kontrolovala přítomným občanky a veksláci dvěma tisícovkám návštěvníků nabízeli bony.

Samotné promítání pak diváky překvapilo třeba i zvukem. Byl prostorový a podle našich zpráv šlo o aparaturu, kterou na svých koncertech používá třeba i slavná Metallica.

Reklama

Další články

Načítám