Hlavní obsah
Článek

O jediné překvapení udílení hudebních Cen Anděl se postaral Leoš Mareš (38), který se na pódiu objevil v nezvyklém outfitu. Na vlastní kůži si vyzkoušel transsexuální identitu, která je po vítězství Conchity Wurst v Eurovizi novým trendem světového šoubyznysu.

Úspěch rakouského travesti umělce je ostře sledovanou událostí i u nás, přestože se Česko Eurovize už několik let neúčastní. Conchita Wurst je ovšem novým fenoménem, který si vyloženě říká o parodii.

Diváci předávání českých hudebních cen se během večera dočkali zpestření, o něž se postaral Leoš Mareš, který předal ocenění v kategorii objev roku zpěvačce Lenny, což je dcera Lenky Filipové. Organizátoři tajemně ohlásili skutečnou vítězku Eurovize a chvíli to opravdu vypadalo, že vousatá zpěvačka zavítala do Prahy.

Leoš byl totiž od originálu k nepoznání a v dámském outfitu se pohyboval stejně ladně jako Conchita. Moderátor alias Conchita Buřt přípravu rozhodně nepodcenil a vedle precizního líčení si nechal udělat umělé nehty a oholil si dokonce i nohy. Pokud by se mu ženská identita zalíbila, na travesti scéně by zajisté našel uplatnění.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám