Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka primáckých zpráv Klára Doležalová si v těchto dnech dopřává exotickou dovolenou v Jordánsku. Sluníčko a moře si užívá s manželem Miodragem a svými dvěma dcerami, Natálií a Miou.

Moderátorka na dovolené ukázala svou prvotřídní postavičku v plavkách. A navíc neváhala zapózovat bez make-upu, a odhalit tak svou přirozenou tvář.

"Letos jsme se vypravili do Jordánska. Tak nějak jsme spojili příjemné s užitečným, protože děti chtěly k teplému moři a my s manželem zas něco zajímavého poznat, co jsme ještě neviděli. A musím říct, že vůbec nelitujeme, navštívili jsme totiž jeden z novodobých 7 divů světa, skalní město Petra. Schopnosti a kulturnost národa, který vlastně vyšel z pouště, jsou naprosto ohromující. Navíc si celý prostor můžete prohlédnout ze hřbetu velblouda, čehož jsme pochopitelně využili," líčila Klára Doležalová, jež striktně dodržuje i tamní kulturu a s ní související zvyky.

"Respektuji jejich tradice a náboženství, a tak při návštěvách některých míst dbám na to, abych měla zakrytá ramena a ne moc krátkou sukni či šortky,“ říká.

Bez rodiny by se prý za exotikou nikdy nevypravila. "Jsem tu s rodinou, tak jako na všech dovolených. Nezvládla bych představu, že se někde poflakuji po plážích a mé děti zatím dýchají pražský smog. Uznávám, že starší dcerku jsme kdysi před lety táhli až zbytečně daleko, ale vždy to bylo po poradě s pediatrem, který se smál a vysvětloval, že děti zvládají cesty a časové rozdíly lépe než my dospělí. Jen se musí dodržovat určitá pravidla. Tady v Jordánsku je teď navíc velmi příjemné podnebí a jen hodina časový posun," lebedí si moderátorka, kterou diváci na Primě opět uvidí už v pátek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám