Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zahraniční média v úterý nešetřila kritikou na bedra vizážisty či maskéra Angeliny Jolie, který se staral o hereččin make-up na pondělní newyorskou premiéru nového dramatu The Normal Heart. Bílé fleky na její čelisti, čele, dekoltu a ramenech v záři reflektorů a blesků fotoaparátů doslova zářily a celý hvězdný look byl v trapu.

Jolie dorazila na událost s Bradem Pittem, ale ani ten si nejspíš nevšiml, co hyzdí jeho jinak vždy úchvatnou partnerku, jelikož ji doprovázel po pravé straně a největší flek na obličeji měla Angelina nalevo. Jolie se tak s nepovedeným make-upem po chvíli postavila i na červený koberec, tam byla ale světla k její tváři o něco smířlivější.

Nový snímek, v němž zazáří například Mark Ruffalo, Matt Bomer, Julia Roberts či Jim Parsons, je zaměřený na období 80. let minulého století, kdy v New Yorku rapidně vzrostl počet nakažených HIV. Film pochází z dílny HBO a Brad se na něm podílel jako producent. O režii se pak postaral Ryan Murphy, jehož nejslavnějším počinem je veleúspěšný seriál Glee.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám