Hlavní obsah
Článek

Herec a muzikant Ondřej Brzobohatý (41) po vzoru hollywoodských celebrit touží po adopci dítěte. Není to ale známka hvězdných manýr. Je to jediný způsob, jak se svou manželkou Johankou moci vychovávat dítě. Podle posledních informací totiž po čtyřletém snažení vzdali snahu počít vlastní dítě.

„Oba věřili, že Johana otěhotní, když nebude v takovém pracovním vypětí a stresu. To se jim ale nepodařilo,“ cituje deník Aha! zdroj z okolí slavného páru. To se ale nakonec neukázalo jako dobrý plán. Podle zjištěných informací Johanka nenechala nic na náhodě a dokonce začala před časem cvičit hormonální jógu. Bezvýsledně.

Její beznaděj je dokonce tak velká, že se snaží zapomenout v pracovním nasazení. Vrací se tak zpátky na svou starou pracovní pozici, kterou kvůli tolik chtěnému miminku opustila. Mladý Brzobohatý se k záležitosti ale nechtěl vyjádřit. Podle jeho slov se jedná o velice osobní věc.

Jeho vyhýbavé vyjádření je důkazem toho, že je něco špatně. Mladí manželé se snaží o adopci prvního potomka. A největší radost z toho bude mít Radoslav Brzobohatý, který se už těší na další vnouče. Má totiž zatím jen jednoho vnuka od dcery Radany z prvního manželství. Na dalšího vnoučka netrpělivě čeká.

Reklama

Další články

Načítám