Hlavní obsah
Článek

Jako by se mikrosvět kolem Ivety Bartošové (†48) po jejím skonu zbláznil. Místo tiché piety se Josef Rychtář (65) se Zdeňkem Macurou (49) poprali a porušili tím minimálně dva paragrafy trestního zákoníku, kromě toho policie vyšetřuje ještě muže, který dal prý za Ivetu nakládačku samotnému vdovci!

„Ohledně rvačky obou soků v lásce tam spatřuji ze strany pana Rychtáře trestný čin výtržnictví a ze strany pana Macury mnohem závažnější křivé obvinění, když o něm napsal na plakát, že je vrah. Kdyby mu to hodil v dopise do schránky, nešlo by asi o nic závažného. On to ale vylepil na veřejnosti dostupném místě, a navíc před sdělovacími prostředky,“ všímá si vlivný pražský právník.

Macura sám na incident policii upozornil, ta teď ale může nejvíc popotahovat jeho. Rychtář se musí zase třást, aby mu policie neprokázala možné domácí násilí páchané na zesnulé umělkyni, aby nebyl obviněn za to, že jí patrně pokoutně sháněl prášky, či že ji nedal hospitalizovat, když našel dopis na rozloučenou pro Artura.

A co fanoušek, který rozebral Rychtáře na atomy? Bylo vidět, že je cvičený a agresivního vdovce, který měl dosud ve rvačkách vždy navrch, si dal k obědu jako jednohubku. „Je vyšetřován na svobodě. Obvinění mu sděleno nebylo, ale je podezřelý z trestného činu výtržnictví,“ uvedla pro Super.cz pražská policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Reklama

Další články

Načítám