Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) včera dobrovolně odešla z tohoto světa. Ač v posledních letech budila pozornost svými neustálými vzestupy a pády způsobenými psychickými výkyvy, nesmíme zapomenout na to, že to byla především úspěšná zpěvačka. A to už jako náctiletá talentovaná dívenka!

Pojďme si vzpomenout na dobu, kdy Iveta Bartošová jako sedmnáctiletá dívka těsně před maturitou začínala sklízet první pěvecké úspěchy.

Iveta tehdy ve svém prvním televizním vystoupení zazpívala v pořadu Sejdeme se na Výsluní píseň To mě napadá a ihned sklidila ovace publika. Jak jí to slušelo a jaký měla nádherný hlas, se podívejte v naší ukázce.

Později se díky tomuto pořadu dala dohromady se svou první osudovou láskou Petrem Sepéšim, s nímž vytvořila legendární duo, které se proslavilo hitovkami Knoflíky lásky, Červenám či Medové dny. Úspěšnou spolupráci bohužel zastavila Sepéšiho předčasná tragická smrt pod koly vlaku. Stejnou smrtí nakonec zemřela i Iveta Bartošová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám