Hlavní obsah
Článek

Mamá Štiková je vzteky bez sebe, že se o ní roztrubuje, jak se z honorace stala pouhopouhou vrátnou v jedné firmě, kde zvedá i telefony a snaží se mluvit jinak, aby ji novináři nepoznali. Teď sice tvrdí, že jen zaskakuje za tchyni, což by ale byl dlouhý záskok, když už ji tam vídají dlouhé týdny. Navíc Super.cz získal info, podle nějž se zdá, že vrátnou nedělá poprvé!

Bylo, nebylo, za devatero večírky a potencionálními partnery jejích dcerušek, přes které by se dalo proslavit, žila byla vrátná na jedné pražské vysoké škole. A podle našich zdrojů tomu tak rozhodně není moc dávno!

„Její nové působiště jako vrátné není novinkou. Za mého studia na jedné pražské fakultě pracovala Monika Štiková jako vrátná i tam. Bylo to v roce 2009 a nakonec ji vyhodili. Musím uznat, že už tenkrát se říkalo, jaká je to lhářka,“ dozvěděli jsme se od čtenáře. O paní vrátné hanlivě hovoří i její současní kolegové.

Tak snad mluví pravdu a nebožačku Moniku nechtějí všichni jen ošklivě pohanět!

Zatím máme radost alespoň z toho, že Štiková přestala zapírat, že je skutečně vrátnou a jen nám nejde do hlavy, proč při našem telefonátu měnila hlas, kdyby skutečně za příbuznou jen zaskakovala. A proč, kdyby byla stále taková zbohatlice, na jakou si donedávna hrála, proč by nesáhla do šrajtofle a neposlala za sebe náhradnici?

Monika možná nemluví pravdu a možná to není poprvé. Dříve nám tvrdila, že u ní doma nebyli exekutoři, i když Super.cz měl tuto informaci bezpečně potvrzenou...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám