Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Pavlína Němcová (52) zaplula do stejných šatů, které si den předtím oblékla moderátorka Gábina Partyšová (45). Ta v ručně šitých šatech s pravým pavím peřím světově proslulého španělského návrháře Alfreda Villalby chtěla vyrazit na Českou Miss, nakonec se rozhodla pro kratší model.

Pod nádherné ručně šité šedé šaty s pravým pavím peřím si obě krásky nevzaly spodní prádlo. Luxusní model to ani neumožňuje. A jaká je cena takových šatů? Astronomických 540 tisíc korun!

"Cítila jsem se v nich jako princezna, ani se mi z nich nechtělo ven. Ale představa, že mi na České Miss někdo šlápne na paví peří, a zničí šaty za půl miliónu, byla děsivá. I proto jsem zvolila kratší ručně vyráběné šaty stejného návrháře," prozradila Partyšová.

"Jsou to jedny z nejkrásnějších šatů, které jsem viděla," byla nadšená Pavlína Němcová, když si v obchodě šaty zkoušela, aniž by věděla, že den předtím na ně pěla ódy Gábina Partyšová. Posuďte sami, které z krásek sluší více? Topmodelce s nekonečně dlouhýma nohama, nebo svůdné moderátorce s tělem modelky?

Reklama

Další články

Načítám