Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká extravagantní tenistka Bethanie Mattek-Sands (26) bude nejspíš novou Lady Gaga ve sportu. Díky jejím bláznivým modelům a bojovně pomalované tváři při zápasech je stále populárnější. Šaty, které si Američanka oblékla ve čtvrtek odpoledne na  párty k nadcházejícímu Wimbledonu, všem vyrazily dech.

Přeplácané neonově žlutozelené šaty s korzetem a nevkusným šněrováním obšité půlkami tenisových míčků měla doplněné o stejnobarevné boty a bláznivý klobouček rovněž z míčků. Její róba byla sice k této příležitosti originální a vtipná, ale Bethaniině postavě vůbec nelichotila. O jejím vkusu vypovídala své. Tenistka však na sebe rozhodně strhla veškerou pozornost fotografů. Zastínila takové hvězdy jako Serenu Williams, Mariu Šarapovovou či Karolínu Wozniackou.

Ulítlý model v současnosti 31. tenistky světového žebříčku, který pochází z dílny britského návrháře Alexe Nobleho, byl jednoznačně nejvýraznějším kouskem letošní párty v Londýně před zahájením Wimbledonu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám