Hlavní obsah
Článek

V reality show měla psí máma Lucka velkou konkurenci v podobě Nikol či Zdeničky a nepatřila zrovna k nejoblíbenějším objektům vyhledávaným mužskou částí publika. Po opuštění vily je z ní ovšem stále atraktivnější mladá žena.

Pobyt ve VyVolených Lucce příliš neprospěl. Ze všech soutěžících nejvíce přibrala, ale její nadbytečná kila jsou už díky aktivitám s psími miláčky pryč. Výrazná postava reality show teď začíná brát více vážně svůj vzhled a snaží se na sebe upoutat více pozornosti.

Ve vile si Lucka nechala ostříhat vlasy úplně nakrátko, ale teď zvažuje, že se vrátí k ženštějšímu účesu. Krátký sestřih je pro ni sice pohodlnější, ale v paruce si vyzkoušela i jinou podobu. Dlouhé vlasy se jí očividně zamlouvají, a využila je dokonce k zahalení svých ňader na odvážném snímku.

„Dříve jsem měla dlouhé vlasy kvůli expříteli, kterému se líbily. Pro můj život jednoznačně sedí lépe krátké vlasy. Jsem neustále v pohybu. Ráno vstanu a letím se psy alespoň na hodinu ven, poté navštěvujeme děti v mateřských školkách. Odpoledne zase stojím na cvičáku a učím ostatní lidi správně komunikovat se psy. O víkendu mě zaměstnávají závody a vzdělávací semináře,“ řekla nám o svém pestrém programu Lucka, která v Pardubicích chystá psí festival, do něhož zapojila i své kolegy z VyVolených.

Milovnice psů nesnáší stereotyp, a tak se svou vizáží ráda experimentuje. „Z legrace jsem zkusila, co to udělá. Ale zůstávám krátkovlasá,“ dodala Lucka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám