Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vzhledem k tomu, že se Michal Červín (53) v současné době nachází na útěku před devítiletým trestem vězení za finanční delikty a nemůže vyzvedávat doporučená psaní, nejspíš netuší, že si ke svým astronomickým dluhům může připsat ještě další částku, a ne zrovna malou - přesahující čtvrt miliónu!

Včera bylo totiž u Obvodního soudu na Praze 1 rozhodnuto, že někdejší hlavní aktér televizní reality show Vem si mě je povinen uhradit víc jak tři sta tisíc za neuhrazené výživné na dceru Rozárku, kterou má se svou bývalou partnerkou Barbarou Kautmanovou. Zároveň má podle pravomocného rozsudku povinnost uhradit matce svého dítěte náklady řízení ve výši sto tisíc korun.

„Za dané situace jsem považovala řešení kauzy za bezpředmětné a soudu jsem se nezúčastnila,“ řekla Super.cz Barbara Kautmanová, a narážela tak na skutečnost, že její partner uprchl a peníze nejspíš stejně nikdy neuvidí.

Kautmanová podala na Červína žalobu za neplacení alimentů v roce 2009, ale až nyní soud rozhodl. Možná kdyby justice fungovala rychleji, mohla její dcera aspoň nějakou část z peněz obdržet.

Reklama

Další články

Načítám