Hlavní obsah
Článek

Popová hvězdička Selena Gomez (21) sice nepatří k nejobdařenějším hvězdám šoubyznysu, ale přesto se nebrání odvážným outfitům. Její nejnovější kousek zaujme nejen zpěvaččina bývalého partnera Justina Biebera.

Selena si nejspíš s Justinem prožila krušné chvilky. Populární interpreti v minulosti tvořili jeden z nejostřeji sledovaných párů, ale brzy se ukázalo, že jejich cesty vedou jiným směrem. Zatímco Selena si udržela pózu slušňačky, její exmilenec se pustil na dráhu konzumenta drog a narušitele veřejného pořádku. Justin Bieber sice letos oslaví teprve 20. narozeniny, ale už teď má na kontě více skandálů než divocí hudební veteráni.

Mladá zpěvačka očividně po takovém rebelovi netouží, a spíše než zběsilým večírkům se věnuje kariéře. Tomu odpovídá i její šatník, kterým musí vyjít vstříc zvědavým fanouškům. Selena tak své příznivce nechala nahlédnout do svého soukromí a pořídila si zajímavý outfit, k němuž není potřeba nosit podprsenku. Pohled na její odhalený dekolt potěší nejedno mužské oko, přestože příroda k ní nebyla příliš štědrá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám