Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alena Šeredová (46) si již zítra v 18 hodin vezme v Chrámu svatého Víta na Pražském hradě svého dlouholetého přítele, italského brankáře Gigi Buffona, se kterým má dva syny - Louise Thomase a Davida Lee. Exkluzivně v italské televizi v pořadu La Iene se s Gigim pořádně rozvášnili a poskytli nejintimnější rozhovor své kariéry. Fanouškům doslova "spadly brady".

"Při prvním milování v Miláně jsem nebyl ve formě, tak jsme se vrátili na začátek," prozradil o prvním sexu Gigi. "Řekněme, že ne vždycky všechno poslouchá Gigiho rozkazy," usmála se Alena.

S velikostí přirození svého partnera je Alena nadmíru spokojená. "Jsem spokojená s jeho velikostí ve všech směrech," říká.

Gigi Buffon prozradil, jak vypadal jejich první polibek.  "Při první puse hned byly jazyky a osahávání," popsal líbačku Buffon.

Alena také odhalila, že v minulých vztazích nikdy nedokázala být věrná. Až s Gigim se s ní začal točit svět a jinému partnerovi by podlehnout nedokázala. "Gigimu jsem stoprocentně věrná, dřív to ale tak nebylo," potvrdila Šeredová, ze které bude jíž zítra večer Alena Buffon.

Reklama

Další články

Načítám