Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známe ho jako politického komentátora. Jan Punčochář již pět let moderuje na Primě pořad Partie, kde zpovídá hosty především z naší politické scény. Ale jeho největší láskou zcela jistě není politika, ale jeho skoro pětiletá dcera Anička.

„Pět let už je opravdu dlouhá doba. Ale Partie není rozhodně jen moje dílo. Vzniká v úzké spolupráci s šéfredaktorkou Jitkou Obzinovou, se kterou tvoříme fungující tým,“ přibližuje Partii její moderátor. Přestože tenhle pořad není zrovna dětský, dcera Anička je zároveň i jeho velkou fanynkou a Honza přiznává, že ho v televizi sleduje ráda. Vzhledem k tomu, že Partie se vysílá v neděli, jsou rodinné víkendy poněkud nereálné, tak chce vidět tátu aspoň na obrazovce. „Přiznávám, že Anička se spíš diví, když jsem doma," svěřil Punčochář.

Moderátor se své dceři ale snaží hodně věnovat a rozhodně se nenechává připravit o večerní čtení pohádek. „Já si myslím, že je důležité dětem otevírat svět knížek. Své dceři Aničce čtu každý večer pohádku. Ona si pak ještě sama knížkou listuje a prohlíží si obrázky. Takhle si, pokud se to dá tak říct, čte už asi od svého roku a půl,“ uzavírá Jan Punčochář.

Reklama

Další články

Načítám