Hlavní obsah
Článek

Leoš Mareš (47) je pro každou srandu. Sice je v Česku považovaný za jednu z největších celebrit, stále zůstal tím hravým klukem, jak si ho pamatují jeho nejbližší z Berouna. Přesvědčili se o tom i návštěvníci Ranní show live v Liberci. Slavný moderátor se totiž nebál a zapojil se do největší šlehačkové bitvy v Česku.

Desítky kyblíků lahodného šlehačky, čtyři skupiny bojovníků a jediný úkol. Umazat soupeře co nejvíc od hlavy až k patě. Tak přesně tak to vypadalo v pátek v podvečer na parkovišti u Tip Sport Arény v Liberci. A pro všechny zúčastněné do předem prohrané bitvy se zapojily i hvězdy rádia Evropa 2.

„Je to strašně mazlavé, a když se to dostane do dýchacích dutin, nejde to vysmrkat. Všem zúčastněným jsem poradil, aby si vzali ochranné pomůcky,“ svěřil se Super.cz moderátor Pavel Cejnar. Leoš Mareš ale na jeho rady nedal. Sice se převlékl do obyčejných kraťasů a trička, svěřil se, že měl v plánu přijít z recese v nejdražším svém obleku. „Chtěl jsem si vzít smoking, ale pak jsem se dozvěděl, že ten krém je tak mazlavý, že by ho nedali dolů ani v čistírně,“ vysvětlil své zaváhání moderátor, který se do boje pustil opravdu zhurta.

Za ním ale nezaostával ani jeho moderátorský parťák Patrik Hezucký, který to dal Marešovi opravdu sežrat. Ještě před začátkem bitvy totiž pěkně umazal Marešův obličej lahodným Bobikem. Ten místo toho, aby se pomstil Hezuckému, začal honit svou kolegyni Lucii Šilhánová. V tom ale začal boj, který skončil až s poslední dávkou šlehačky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám