Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Režisér Jiří Vejdělek objevil pro český film nového krasavce. Když hráč amerického fotbalu Robert Cejnar přišel na konkurz na hlavní roli ve filmu Něžné vlny, vůbec ale neměl dojem, že ho nakonec vyberou.

"Byl jsem až na šestém kole konkurzu, dostal jsem pořadové číslo 940 a další čtyři kola jsem musel pana režiséra přesvědčovat, že jsem ideální představitel," smál se Robert, který dostal svoji první velkou roli, i když už se nějakých castingů účastnil.

Ve snímku je několikrát vidět v plavkách, protože voda je v tomto filmu součástí příběhu. Ale teprve na konci, kdy se svým filmovým otcem přeplave kanál La Manche, má pořádně vymakanou figuru, jak se to při sportu, který dělá, sluší.

"Musel jsem totiž hubnout a přibírat podle představ pana režiséra a také jsem měl zakázáno posilovat, abych odpovídal jeho představě o hlavním hrdinovi. Takže když se na sebe ve filmu podívám, tak se spíš stydím," svěřil Super.cz Robert, jehož fanynky jistě potěší, že je nezadaný.

Reklama

Další články

Načítám