Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za vším hledej muže! Super.cz se podařilo zjistit, co může za vyhazovem Hanky Chymčákové (30), dnes již bývalé manažerky modelky Agáty Hanychové (26) (39). Byly nejlepšími kamarádkami, bydlely spolu, pořídily si i společného psa. Nyní je přátelství i práci konec. Hanychová svoji kamarádku na hodinu vyrazila z práce.

"Hanka mi velmi ublížila a zklamala lidsky jako kamarádka. Udělala něco, co mě hodně zasáhlo. Nadále spolupracovat rozhodně nebudeme," řekla Super.cz Hanychová.

Podle našich informací si Hanka začala románek s dalšími expřítelem Hanychové. Tentokrát ale ťala do živého. Když si užívala s expřítelem Hanychové Janem Charouzem, Agátu to z míry nevyvedlo. Bohužel druhý muž už Agátu vytočil. Hanka si začala s velkou bývalou láskou Hanychové, hokejistou Jiřím Hudlerem.

Kvůli Hudlerovi už vznikla mediální válka mezi Agátou a Simonou Krainovou, se kterou hokejista dva roky žil. "Hudlera má Agáta stále hluboko v srdci a tohle prostě nepřekousla. Jakmile to zjistila, Hanku vyhodila ze své modelingové agentury a skončila s ní i jako se svojí manažerkou," řekl Super.cz zdroj blízký modelce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám