Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karel Havlíček se snaží nahnat body u voličů, jak jen se dá. Občas při tom bohužel použije i slovník, který se do vysoké politiky příliš nehodí. Jako v případě hejtu směrem k řeporyjskému starostovi Pavlu Novotnému.

Novotný sklidil obrovskou vlnu kritiky poté, co se na sociální síti X obul do Felixe Slováčka za jeho fotku s komunisty a při tom si vzal do úst i muzikantovu nemocnou dceru Aničku a velmi nevybíravě se vyjádřil k jejímu stavu. Po zásluze za to dostal hejty ze všech stran. A ačkoli nejdřív tvrdil, že se omlouvat nebude, nakonec tak učinil.

Novotného prohřešku okamžitě začali využívat jeho odpůrci v čele s Karlem Havlíčkem, který nejdřív starostův hrubý komentář využil ke kritice Petra Fialy a po pár dnech si znovu zahejtil, když nechal své fanoušky na Instagramu hádat: „Dutá hlava, malý pinďour. Hádejte, kdo to je? Nápověda: Hraje si na politika a kamarádí se s ním například premiér Petr Fiala nebo Danuše Nerudová…“

Odpověď na svou politika vpravdě nedůstojnou hádanku místopředseda Poslanecké sněmovny PČR a 1. místopředseda hnutí ANO prozradil vzápětí.

Novotný to nenechal bez reakce a Havlíčkovi vzkázal, že ve sprše by byl vedle něj „mrzák“.

„Při erekci 14 cm, to jest 2 POD EU průměrem. Mám ho tlustého, prý super na poševní stěny. To cituji jednu z žen svého života. Havlíček mé péro neviděl. Nejsem gay, možná si mě spletl s jiným partnerem, nevím. Na jeho úroveň neklesnu, byť vím, že ve sprše je vedle mě mrzák,“ napsal na X.

„Penisová aféra doposud v Česku nebyla. Teď je. Ale vážně: Havlíček pěkně podrazil vlastního šéfa. Ten totiž pindíka neukáže. Ve světle Havlíčkova výroku vzniká důvodné podezření o rozměrech příslušného orgánu,“ reagoval na tuto bizarní kauzu například politický komentátor Alexandr Mitrofanov.

„Ale jako že dospělej, šedivej chlápek v obleku, kterýho jsem nedávno potkal v jisté restauraci u nedělního oběda, kde se tvářil jako spokojený starosvětský patriarcha spokojené rodiny a kterej se jinak tváří jako expert na cokoli, se rozhodne, že bude veřejně říkat lidem, že mají malý péra, protože usoudil, že právě v tom je jeho expertiza, to je bizár,“ napsal zase stand up komik Luděk Staněk.

Další články

Načítám