Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední dobou to vypadá, jako by americká zpěvačka a rapperka Doja Cat chtěla převzít otěže po Biance Censori a stát se nejdiskutovanější ženou ve světovém šoubyznysu. Alespoň co se odívání týče. Že se zpěvačka s původním jménem Amala Ratna Zandile Dlamini nechala o rok starší manželkou Kanyeho Westa inspirovat, se zdá velmi pravděpodobné. Jen během uplynulých pár dní vynesla hned několik modelů, které způsobily pořádný rozruch.

Když šla o víkendu nakupovat do Cartiera obalená prostěradlem, všichni jen kroutili hlavou a ptali se, co bude příště. A Doja Cat jim to záhy předvedla. Na největší módní událost roku, kterou je ples Met Gala v New Yorku, totiž zvolila vzhled ‚právě jsem vylezla ze sprchy‘. Cestou na ples, když opouštěla hotel se svým přítelem Guramem Gvasaliou, to vypadalo, že má okolo těla omotaný ručník a další má pak jako turban na hlavě. ‚Rozteklý‘ make-up následně využila i na červeném koberci na samotném Met Gala, kam vynesla mokré dlouhé trikové šaty.

To ovšem stále ještě nebylo nic proti tomu, co měla připraveno na následnou after party Richieho Akivy v klubu Casa Cipriani. Tam totiž pařila pouze v béžových tangách a páru silonek. Jedny měla oblečeny klasicky a z druhých jí partner vyrobil top tím, že v rozkroku udělal díru na hlavu. Že jde o Guramovo dílo, nebylo pochyb, jelikož po celé ploše silonek byl potisk Vetements, tedy právě jeho módní značka. Zpěvačka navíc pyšně vystavila výsledky redukce prsou a liposukce, jejichž podstoupením se rozhodně netají.

Další články

Načítám