Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Předseda hnutí ANO Andrej Babiš (69) před několika týdny oznámil rozchod s manželkou Monikou. Strávili spolu třicet let, brali se ale až v roce 2017. „Naše rodinné vazby zůstávají pevné, a i když se naše osobní cesty mění, naše láska a respekt k sobě a k našim dětem zůstávají stejné,“ zaznělo mimo jiné v prohlášení.

O rozvodu nebyla v prohlášení ani zmínka, Babiš dokonce stále nosí snubák. Mluví se ale o tom, že udržuje vztah se svou specialistkou na sociální sítě a marketing Anetou Zicklerovou.

Podle informací Super.cz si mají být blízko víc než rok. Zatímco Babiš nadále zásobuje své sociální sítě pracovními příspěvky a fotkami se svými příznivci, Monika Babišová se z virtuálního prostoru načas odmlčela. Ozvala se až nyní a pochlubila se novou fotkou. A jak je vidět, své blond kadeře o něco zkrátila, což jak u žen bývá, často provází velké životní změny.

„New me,“ (mé nové já pozn. red.) napsala ke snímku Babišová, která oblékla zelenou sportovní mikinu. V komentářích se to ihned začalo hemžit srdíčkovými vzkazy, jeden takový jí poslala i dcera Vivien. „Super, moc pěkná, kam dal Andrej oči?“ zaznělo také v záplavě superlativů. Monika se tak o fronty nápadníků určitě nemusí bát.

Další články

Načítám