Hlavní obsah
Článek

Herec Brad Pitt (60) pobývá několik měsíců v Anglii, kde točí válečný film Fury. Jeho partnerka Angelina Jolie (48) s dětmi je v Austrálii, protože tam sama režíruje snímek Broken. Vídají se tudíž minimálně. Hollywoodského krasavce bez dozoru tak svádějí dívky a ženy na každém kroku. Jedné neznámé brunetě z Londýna se to prý podařilo.

Pitt se s ní setkal v baru hotelu Madeline. „Přivítal ty dívky velkým úsměvem a koupil jim rundu tequil, ale zvlášť dojem na něj udělala nádherná brunetka s kratšími vlasy… všichni včetně Brada pili panáky, pak se přesunuli k většímu stolu, kde se nechal usadit hned vedle té sexy brunety,“ píše magazín Star, jenž o nevěře informuje. Všichni přítomní si prý začali hned šuškat o tom, co by na to asi řekla Angelina.

„Přibližovali se k sobě během noci a v jednu chvíli ji objal rukou a něco jí šeptal do ucha. Chichotala se jako školačka. Ale byli ve svém vlastním světě, dotýkali se citlivě a neustále flirtovali. Vypadalo to, že jsou spolu na rande,“ píše dále Star.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám