Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka České Miss Jitka Nováčková (32) využije jednu z výher ze soutěže a odjíždí na filmovou školu do Los Angeles. "Strávím tam červenec a uvidím, jestli se jim povede naučit mě herectví. Docela mě to láká," řekla Super.cz. "Dokonce už jsem dostala i jednu nabídku k hraní, ale ještě nechci říkat nic konkrétního," přiznala čerstvá maturantka.

Nováčková svými hereckými ambicemi překvapila. Doposud působila spíše jako studijní typ. "Váhám mezi dvěmi vysokými školami, VŠE a ČVUT, kde mě zajímavá obor biomedicíny," uvedla krásná blondýnka. A netluče se to trochu se snem o filmování? "Já bych chtěla zkusit všechno. Teprve se rozhoduji, čemu se chci v životě věnovat," vysvětluje devatenáctiletá Jitka.

Jitka se objevila na vyhlášení nového ročníku České Miss. Ten se od loňského příliš neliší. Pouze tím, že se dívky budou vybírat ve všech českých a moravských krajích zvlášť. Finále bude příští rok v březnu. Doposud není jasné, kdo jej bude uvádět. "Vyhlašujeme konkurz na moderátory, mohou se přihlásit na našich internetových stránkách," řekl ředitel soutěže Juraj Čech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám