Hlavní obsah
Článek

Loni Anna K (59) na Slavících šokovala v kožešině z kozy, kterou měla kolem krku. Letos to ještě vyostřila a ochránci zvířat rozhodně nebudou nadšení. Měla na sobě totiž kabát Victorie Beckham (49) z části z tulení kůže. "To jsem vůbec nevěděla a doufám, že je umělý," vyděsila se zpěvačka.

Anna K se na předávání cen objevuje každoročně, i když není v první trojici, ale pravidelně se umísťuje mezi osmi nejúspěšnějšími zpěvačkami. "I můj partner mi říká, že bych se tady měla objevovat, abych tím aspoň poděkovala fanouškům, kteří mi posílají hlasy. Ale je to o nervy, nikdy si nevím rady s oblečením, takže musím poprosit stylisty, aby mi něco vybrali," svěřila.

Na koncertech, naposledy na svém prvním akustickém turné, totiž vystupuje v civilním oblečení. "Výjimkou byly dva koncerty v Hybernii, ze kterých se točil záznam na DVD. Tam jsem měla model od návrhářky Moniky Drápalové, ale divně jsem si přes něj dala pásek, tak jsem sama zvědavá, jak to bude vypadat," řekla Super.cz.

Anna K si nechává růst dlouhé vlasy, ale ve Státní opeře z nich byla trochu nešťastná. "Na jedné straně si užívám, že mi rostou, když jsem o ně kvůli rakovině přišla, ale na druhé je to složitější na údržbu a krátké vlasy mi přijdou víc šik. Ale můj partner a kamarádka Petra Měchurová, která se mi o ně stará, u mě preferují dlouhé," dodala zpěvačka.

Turné, které právě končí, bylo vyvrcholením druhé části zpěvaččina projektu na prevenci rakoviny prsu. "Tím, že jsem na něj měla velké ohlasy a mnoha ženám kampaň nejen otevřela oči, ale i zachránila život, s ním ale určitě neskončím. Cítím to jako svoji povinnost," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám