Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší atletický šampion, diskař Imrich Bugár (58), patří k příjemným překvapením taneční soutěže StarDance. Nejstaršího soutěžícího si vzala do parády tanečnice Jitka Šorfová, která mu několik měsíců dávala pořádně do těla.

A výsledek je vidět na tanečním parketu, kde mohutný sportovec řádí jako černá ruka. Během týdne ho přitom trápilo koleno.

„Moc se mi ve zdejší partě líbí a jako bývalý sportovec se snažím vždycky podat co nejlepší výkon. Teď mě trošku, ale opravdu jen malinko, brzdí koleno. Ve středu a v pátek mi z něj tahali vodu, ale na parketu na to vůbec nemyslím a jedu. A klobouk dolů před mou partnerkou Jitkou Šorfovou. Má se mnou trpělivost a hodně mi pomáhá. S ní je radost tancovat,“ vysekl své tanečnici poklonu Bugár.

Slavný atlet díky StarDance zhubnul deset kilo, ale tři už stačil znovu nabrat. „Na začátku jsem měl 121 kilo, postupem času shodil deset. Na úvod tohoto týdne bylo svatého Martina a já tyhle svátky rád a s chutí oslavil, protože byla husička. A tu jsem si neodepřel. Ještě ovšem pár dnů předtím jsem otestoval i pečenou kačenu. No, přiznávám, že tři kila mám zpět,“ dodal s úsměvem s tím, že by ještě rád nějaká ta kila shodil.

„Pokud ovšem postoupím. Když ne, svět se nezboří. Jen si řeknu - bylo to hezké, ale život jde dál,“ uzavřel Bugár.

Reklama

Další články

Načítám