Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Toho, kdo si snad myslel, že profese modelky je těžká brnkačka, která spočívá v tom, že se sličné dámy občas projdou po přehlídkovém mole nebo se jednoduše zasmějí do objektivu fotoaparátu, musíme vyvést z omylu.

Povolání modelky je často opravdová řehole, která může být i hodně nebezpečná. Své o tom ví i modelka Kateřina Průšová (40), jež v rámci své práce pózovala ve svatebních šatech v sedle krásného koně.

Zpočátku nic nenasvědčovalo tomu, že by se při focení mohla přihodit nějaká nepříjemnost. Katka se smála od ucha k uchu a jízda na koni jí nedělala sebemenší problém. Koník ale zničehonic dostal chuť na kus trávy, naklonil se a pohroma byla na světě! Modelka neudržela balanc a nechala se koněm shodit na zem.

Hrozivý pád se naštěstí obešel bez následků, což bylo veliké štěstí. Stačilo málo a Katka mohla skončit přinejmenším s nepříjemnými zlomeninami. Ošklivý pád Kateřiny Průšové si prohlédněte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám