Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejnapínavějších duelů VyVolených zná svého vítěze. Hromotluk Jafar, který přišel do vily před osmnácti dny na divokou kartu, byl velkým favoritem, ale nakonec těsně prohrál s cvičitelkou psů Lucií Šárovcovou, která získala šestapadesát procent hlasů.

Lucie byla následně bouřlivě přivítána zpátky ve vile. Soutěžící se totiž tentokrát vzácně shodli na tom, že všichni chtějí, aby se Lucie vrátila.

„Bylo to tak krásný, neuměla jsem si představit, že se na něčem vůbec shodneme, natož na mně,“  řekla viditelně dojatá pejskařka, kterou v hledišti podporovali rodina, kamarádi a vyřazení kolegové z vily Ládík a Nikol. A právě Nikol, kterou Jafar minulý týden překvapivě vyřadil, chtěla Lucie pomstít, což se jí nakonec podařilo.

Jafar většinu soupeřů už nikdy nechce vidět, ale přesto jim čestně popřál hodně štěstí. „Všem i těm, kteří mě neměli v lásce, přeju pevný nervy, nezblázněte se tu a pamatujte, jste jenom lidi a toto je jenom hra,“ rozloučil se s VyVolenými  mohutný chrlič ohně.  VyVolení pak na počest Lucky rozjeli bujarou párty.

Reklama

Další články

Načítám